donderdag 12 november 2009

In to the Future!

140 cm. x 60 cm. acryl op linnen.

Als ouders zie je de kinderen een toekomst tegemoet treden. Vanuit een wereld vol verwikkeling en belevenissen gaan ze een toekomst tegemoet vol zekerheden en onzekerheden. Je zult ze los moeten laten. Vanuit dit idee leek het wel of het schilderij zich zelf creƫerde. De architectuur, de bewegingen en de figuren leken hun eigen plaats te weten.

7 opmerkingen:

Ron en Gea zei

Ben gelijk gaan kijken na je mailtje,wederom een explosie van kleuren, heb je deze in de woonkamer hangen? Ga je nog wat doen met de meesterwerken?

Joep zei

Deze hangt vanaf zaterdag 14 nov. in Oostrum.

Marjolein zei

Weer een dynamisch stuk, Joep. Ik zie dat je weer terug bent naar de rode kleuren. En je kunt er zoveel in zien: Ik zie een band, links 2 (achtergrond)zangeressen, centraal de leadzanger(es) en rechts een gitarist (maar het kan ook iemand uitbeelden die een champagnefles ontkurkt). Proost op het leven!!

Anoniem zei

'In to the furure' door Joep gemaakt in nov09 hangt sinds kort in onze huiskamer. Wij vinden het een prachtig schilderij en krijgen ook veel enthousiaste reacties........Mien en Jan

Hilly zei

misschien wel een ideetje om eens een expositie te houden, op je school of bij Sandra op haar werk,
advertentie in de krant en een telefoontje naar de pers,

volgens mij kun je met je werken al een aardig zaaltje vullen, en wie weet!!!!

Gea zei

nog een ideetje, restaurant "Buitensporig" in Tiel, daar worden ook exposities gehouden. Hee leuk restaurantje in het station van Tiel.

Joep zei

Vanaf kerst tot half januari dingt het doek "Verder" mee voor de kunstprijs 2010 hier in Maas en Waal.